Adrian aleargă alături de ECHIPA CID la DANUBEMAN pentru copiii cu boli cronice neurologice

 

Marian-Adrian Presuceanu Fundatia Copii in Dificultate

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
0
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Încă din 2019 am devenit GALANTOM CID pentru copiii cu boli neurologice grave îngrijiți de fundația Copii în Dificultate, pentru a susține sesiunile de recuperare și kinetoterapie a acestora și șansa lor la zile de viață decentă.

În timp am participat alături de Echipa CID la numeroase triatloane Xman, Transfier, H3RO etc., pentru că acești copiii au continuat să aibă mare nevoie de sprijinul celor din jur.

Eu și echipa CID vom participa la DANUBEMAN pentru a strânge o parte din banii necesari serviciilor de îngrijire și recuperare pentru cei 12 copii din Casa Maria.

De mai bine de 24 de ani, Fundația CID a fost casă pentru sute de copii cu boli cronice neurologice, cărora le-a oferit zile de viață decentă.

Costurile de îngrijire pentru acești 12 copii sunt de 204 000 lei/lună.

Pentru că binele se face prin oameni, te îndemn să DONEZI pentru cauza copiilor CID.

Fiecare gest contează!

Eu și copiii CID, îți mulțumim pentru că ai contribuit la o lună de GRIJĂ, IUBIRE și SIGURANȚĂ!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Fundatiei Copii in Dificultate este de a asigura ingrijire si asistenta copiilor cu boli neurologice grave, celor cu dizabilitati, dar si copiilor cu risc crescut la abandon familial si scolar, proveniti din familii dezavantajate socio-economic. Totodata, fundatia promoveaza principiul egalitatii de sanse si incluziunea sociala a acestor categorii de copii.

LUPTĂM SĂ RĂMÂNEM ACASĂ PENTRU ZECILE DE COPII VULNERABILI

Devino GALANTOM în noua provocare sportivă a anului 2023!DanubeMan Triathlon Festival se va organiza în orașul Călărași în data de 27 Mai 2023.  La competiție sunt așteaptați competitorii din întreaga țară și din străinătate, amatori sau profesioniști, care doresc să-și testeze limitele pe distanță lungă, semi-lungă, sau olimpică. Te așteptăm cu drag, să îți testezi

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!
Marian-Adrian Presuceanu : Fundatia Copii in Dificultate
Adrian aleargă alături de ECHIPA CID la DANUBEMAN pentru copiii cu boli cronice neurologice