Împreună construim Căsuța cu vise împlinite

 

Cătălina Berariu Fundatia Copii in Dificultate

100% Complete
1,180 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
12
Donații

Un vis este o imagine despre viitor, care te inspiră și îți aduce energie în minte, îți stârnește emoții și te determină să faci orice pentru a-l atinge.

Unii visează să scape de câteva kg în plus, alții să pună câteva kg, unii visează să întâlnească o persoană celebră, alții să devină celebri, să călătorească, să își ia casa, o mașină, ș.a.m.d.

Visul lor este renovarea căsuţei în care DORINŢELE, DRAGOSTEA, SPERANŢELE şi VISELE fiecăruia dintre ei, au şansa de a deveni realitate.

Orice vis bun este minunat și realizabil, oricât de mic sau mare este el.

Pentru că din poveștile lor am învățat că visele nu cunosc DIZABILITATEA, am decis că și anul acesta să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze de suflet.
O cauză care să ajute la împlinirea unor alte vise, care să aducă zâmbete pe fețele unor micuțe suflețele destul de greu puse la încercare.

Îmi doresc să îmi fi și tu alături și, în loc să îmi faci un cadou de ziua mea, să donezi banii către împlinirea visului lor pentru că, unde sunt mulți puterea crește și pentru că bunătatea nu se adresează doar anumitor tipuri de persoane. Este ceva universal, care se înțelege în orice limbă, indiferent de cultură sau de popoare.

Zile insorite sa aveti!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Fundatiei Copii in Dificultate este de a asigura ingrijire si asistenta copiilor cu boli neurologice grave, celor cu dizabilitati, dar si copiilor cu risc crescut la abandon familial si scolar, proveniti din familii dezavantajate socio-economic. Totodata, fundatia promoveaza principiul egalitatii de sanse si incluziunea sociala a acestor categorii de copii.

Acasă, locul în care fiecare copil poate visa în siguranţă!

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

12 Donații

Pinky

100 RON
La multi ani, raza de soare! Te iubesc, sa iti daruiasca Dumnezeu inapoi insutit ce faci pentru ei.
30 Sep 2020

Anonymous

75 RON
29 Sep 2020

Anonymous

75 RON
29 Sep 2020
28 Sep 2020

Eliza Ciulei

55 RON
26 Sep 2020
25 Sep 2020

Andreea Tudorache

50 RON
17 Sep 2020
17 Sep 2020

Anonymous

75 RON
Ești minunată Cată!! MM
17 Sep 2020
16 Sep 2020
15 Sep 2020

Anonymous

150 RON
14 Sep 2020