Alex Tudose - Fundatia Copii in Dificultate

Teams4Dreams Alex

1,925 RON Donatii stranse
100% Complete
1,500 RON Target
14 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

    Salut! Sunt Alex și, înainte de orice, mă bucur că v-ați facut timp să citiți aceste rînduri.

    Sunt o fire dinamică și sociabilă, îmi plac oamenii și calatoriile și profit de fiecare ocazie care îmi apare să contribui și să dăruiesc din timpul și energia mea celor care au nevoie de ele.

     De profesie economist, sunt antreprenor în construcții industriale de 9 ani și implicat direct in managementul a doua companii cu peste 50 de angajați. În afară de business, în ultimii patru ani am ajutat mulți oameni frumoși să își găsească drumul, ghidandu-i din poziția de facilitator și apoi trainer în programe de dezvoltare personală alaturi de colegii mei pentru care contribuția este o valoare personală.

    M-au atras calatoriile si experientele de outdoor pentru ca mi-au dat ocazia, o data in plus, să mă înteleg mai bine în contexte diferite și în relație cu oamenii diferiți. De fiecare dată cînd ating un obiectiv nou, descopar o particică noua din mine care îmi aduce aminte de misiunea mea personală: să îi ajut pe cei care au nevoie de ajutorul meu, prin contribuție și empatie, să își depășească cumpăna și să devină mai buni pentru a crea la randul lor plus valoare.

   Cand am atins vîrful Uhuru de 5895 m din masivul Kilimanjaro (”Muntele Alb„ in traducere) în Ianuarie 2018 am inteles că fiecare pas conteaza și că , atîta timp cînd ești focusat pe ceea ce îți doresti să realizezi, tu esți singurul care poate influenta rezultatul final.    Acum e timpul să ofer din timpul și energia mea unor oameni care au nevoie de ele, poate celor mai îndreptatiti să beneficieze de ele: unor copii minunați și oamenilor care au grija ca lor să le fie un pic mai bine.

   Voi alerga la Bucharest Halfmarathon 2018 și am nevoie de atenția și deschiderea voastra pentru a-i sustine împreuna pe acesti copii minunați. Eu am ales sa alerg 10 km nu pentru mine, ci pentru a atrage atentia asupra unei cauze care merită fiecare secundă de atenție – sustinerea Fundatiei CID (Copii In Dificultate) care ,înca din 1990, asigură ingrijire medicală, sperantă si afecțiune copiilor atinși de maladii incurabile sau aflați in faza terminală, acelora infestati cu HIV/SIDA, copiilor autisti sau abandonati, copiii cu tulburari genetice care afecteaza viata sau cu conditii neurologice severe.

    Pentru ei va rog sa mă sustineți și, împreuna să sustinem Campania Jeans4Dreams – in scopul lor nobil de a strange fonduri pentru sustinerea centrelor de îngrijire ale Fundatiei Copii In Dificultate.

    Acesti micuti ne oferta o lectie imensa : Sa te bucuri de viata ta, indiferent cat dureaza ea : o luna, 6 luni, un an sau doar un moment.

    Orice suma este binevenita, orice ajutor conteaza! Va astept alaturi de mine sa ii ajutam !  

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Copii in Dificultate

Misiunea Fundatiei Copii in Dificultate este de a asigura ingrijire si asistenta copiilor cu boli neurologice grave, celor cu dizabilitati, dar si copiilor cu risc crescut la abandon familial si scolar, proveniti din familii dezavantajate socio-economic. Totodata, fundatia promoveaza principiul egalitatii de sanse si incluziunea sociala a acestor categorii de copii.

Un pas spre ziua de maine 2018 – program de kinetoterapie pentru copii cu boli neurologice grave

Fiecare secunda de viata a copiilor cu tulburari neurologice profunde depinde de aportul de miscare realizat zilnic.

14 Donatii

Bravo
13 May 2018
12 May 2018
12 May 2018

Irina

300 RON
11 May 2018

Anonymous

150 RON
Bravo pentru initiativa si succes mult!
10 May 2018
Mult succes!
07 May 2018
05 May 2018
02 May 2018

Anonymous

300 RON
Spor la alergat, Alex!
27 Apr 2018
Succes Alex!
27 Apr 2018
26 Apr 2018

Alexandra

30 RON
26 Apr 2018

Ancuta

100 RON
26 Apr 2018

Anonymous

150 RON
Sustin cu drag cauza ta si sper ca gestul meu sa fie urmat si de altele similare! Bafta!
26 Apr 2018