Terapeut cu Codiţă pentru Copii în Dificultate

Proiectul "Terapeut cu Codiţă pentru Copii în Dificultate!” a luat nastere din dorinţa nemărginită de a continua o muncă de succes, cu oameni şi parteneri de terapie deosebiţi, care au adus rezultate remarcabile în viaţa copiilor ce au beneficiat de acest tip de terapie.

În România, suntem primii care am îndrăznit să credem că legătura dintre căţeluşi şi copii poate trece de barielele afecţiunilor neurologice.

Am învăţat de la cei mai buni, şi am îndrăznit să sperăm că SE POATE.

Împreună am experimentat reuşite uimitoare, iar acum îndrăznim să visăm la şi mai mult.

Astfel, acest proiect reprezintă continuarea proiectului pilot dedicat celor 8 copii cu afecţiuni neurologice grave din cadrul Centrului Sfânta Margareta şi are ca obiectiv furnizarea TERAPIEI ASISTATĂ de ANIMALE la nivel de GRUP.

Grupurile sunt formate din maxim 3 copii ce suferă de diferite afectiuni neurologice (paralizii cerebrale, tetrapareze spastice, epilepsii, Sindrom Down etc.)

Copiii sunt grupati conform criteriilor de dezvoltare mentală, abilităţi specifice, nivel de vârstă şi obiective terapeutice.

Alături de psihologul fundaţiei, coordonatorul TAA şi cele trei echipe minunate (Alina şi Happy/ Mara şi Betty/ Horia şi Molly), cei 12 copii ce suferă de afecţiuni neurologice grave vor avea posibilitatea ca prin intermediul Terapiei Asistată de Animale să:

primească iubirea sinceră şi necondiţionată a căţeluşilor de terapie

să îşi dezvolte empatia şi abilităţile de interacţiune

să dezvolte motivaţia intrinsecă

să îşi diminueze stările de anxietate, impulsivitate şi fobie faţă de animale

să îşi exerseze autocontrolul într-un mediu structurat, sigur şi suportiv

să dezvolte abilităţile de comunicare,

să exerseze diferite abilităţi motrice etc.

Realizarea unei şedinţe de Terapie Asistată de Animale este costisitoare şi presupune o adevarată muncă de echipă.

În spatele unei singure şedinţe, stau zeci de antranamente cu căţeluşii, cursuri specializate ale coterapeuţilor, un program terapeutic amănunţit şi personalizat pentru fiecare dintre copiii implicaţi în terapie.

Astfel costul unei singure şedinţe de Terapie Asistată de Animale pentru un grup de minim 3 copii, ajunge la suma de de 200 lei/ sedinţă.

 

Cu ajutorul tău vom reuşi să susţinem terapia pentru 12 dintre copiii cu afecţiuni neurologice grave din Centrul Sfanta Margareta şi le vom putea oferi o şansă în plus la RECUPERARE, ACCEPTARE şi DRAGOSTE NECONDIŢIONATĂ oferită de căţeluşii de terapie!

 

Între noi şi reuşita acestui proiect stă doar decizia fiecăruia de a ne susţine!

 

DONEAZĂ pentru DRAGOSTE NECONDIŢIONATĂ!

 

[ Show more ]
Galantomi:

5

Donatii:

42

Suma:

3,235 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2020

Daruieste ziua ta ~ 2020

In beneficiul: Terapeut cu Codiţă pentru Copii în Dificultate

Prin galantom.ro îți poți îndemna prietenii care vor să iți cumpere un cadou de ziua ta să facă în schimb o donație pentru una dintre cauzele beneficiare cu care rezonezi. 

3,235 RON

Suma:

5

Galantomi:
42 Donatii

Pagini fundraising

De ziua mea, altcineva are nevoie de cadou

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Și anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere u

1,000 RON Target
1,000 RON Suma
11 Donatii
100% Complete

Oferim cadou un zâmbet pentru copiii vulnerabili!

Bună, Dacă ai ajuns până aici, îți mulțumesc pentru timpul și încrederea oferite! Cel mai frumos cadou pe care mi-l poți dărui este acesta:

1,200 RON Target
1,200 RON Suma
12 Donatii
100% Complete

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Anul acesta este unul special! Spun asta pentru că, față de alți ani, sunt sigură că acesta ar fi cel mai frumos cadou pe care l-aș putea primi

500 RON Target
555 RON Suma
11 Donatii
100% Complete

Dar din suflet

  Dar din suflet!   De mai bine de 2 ani gestionez această platformă galantom pentru micuţii din căsuţa CID. An de an, lună de lună, mă văd

500 RON Target
480 RON Suma
8 Donatii
96% Complete

Dar din dar se face rai

La 16 ani ai multe provocări şi interese, dar cu toate acestea nu trebuie să uităm de cei mai puţini norocoşi. Când e oare mai potrivit să ne

500 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete