Fundatia Copii in Dificultate

Fundatia Copii in Dificultate

Un pas spre ziua de maine in anul 2020 – program de kinetoterapie pentru copii cu boli neurologice grave

Status: Finantat

Fiecare secunda de viata a copiilor cu tulburari neurologice profunde depinde de aportul de miscare realizat zilnic!

[ Show more ]

27,009 RON

Sumă:

19

Galantomi:

197

Donații:

Vrei să fii fundraiser? Contactează Organizația

 

Alături de voi dragi galantomi şi susţinători continuăm şi în anul 2020 lupta pentru o viată cât mai funcţională a copiilor ce suferă de afecţiuni neurologice grave, susţinuţi de Fundaţia Copii în Dificultate.

Sesiunile de kinetoterapie previn agravarea stării de sănătate, tonifică musculatura, întăresc sistemul nervos-central şi susţin recuperarea fizică a acestora.

Prin intermediul şedinţelor de kinetoterapie, copiii cu afecţiuni neurologice grave îşi îmbunătăţesc tonusul muscular necesar realizării diferitelor miscări şi mai mult adaugă momente de viaţă.

Beneficiarii proiectului sunt 19 copiii abandonaţi de părinţi în spitale, copii ce primesc îngrijire specializată, terapii de recuperare şi căldură sufletească din partea personalului din cadrul centrului Sfanta Margareta din Bucureşti.

Cu ajutorul vostru ei vor putea  beneficia în continuare de intervenţia zilnică a unui specialist în kinetoterapie care va realiza minim 80 de sesiuni de kinetoterapie timp de o luna.

O donaţie minimă de 100 de lei poate asigura o sesiune de kinetoterapie pe săptămână pentru unul dintre copiii din fundaţie.

Suma necesară pentru a acoperi costul şedinţelor de kinetoterapie pentru 19 copii timp de o lună este de aproximativ 8000 lei