Un pas spre ziua de maine in anul 2020 – program de kinetoterapie pentru copii cu boli neurologice grave

Alături de voi dragi galantomi şi susţinători continuăm şi în anul 2020 lupta pentru o viată cât mai funcţională a copiilor ce suferă de afecţiuni neurologice grave, susţinuţi de Fundaţia Copii în Dificultate.

Sesiunile de kinetoterapie previn agravarea stării de sănătate, tonifică musculatura, întăresc sistemul nervos-central şi susţin recuperarea fizică a acestora.

Prin intermediul şedinţelor de kinetoterapie, copiii cu afecţiuni neurologice grave îşi îmbunătăţesc tonusul muscular necesar realizării diferitelor miscări şi mai mult adaugă momente de viaţă.

Beneficiarii proiectului sunt 19 copiii abandonaţi de părinţi în spitale, copii ce primesc îngrijire specializată, terapii de recuperare şi căldură sufletească din partea personalului din cadrul centrului Sfanta Margareta din Bucureşti.

Cu ajutorul vostru ei vor putea  beneficia în continuare de intervenţia zilnică a unui specialist în kinetoterapie care va realiza minim 80 de sesiuni de kinetoterapie timp de o luna.

O donaţie minimă de 100 de lei poate asigura o sesiune de kinetoterapie pe săptămână pentru unul dintre copiii din fundaţie.

Suma necesară pentru a acoperi costul şedinţelor de kinetoterapie pentru 19 copii timp de o lună este de aproximativ 8000 lei

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

9

Suma:

740 RON

Evenimente fundraising

In beneficiul: Un pas spre ziua de maine in anul 2020 – program de kinetoterapie pentru copii cu boli neurologice grave

Vă așteptăm să vă imbogățiți pasiunile și talentele adaugându-le o latură caritabilă pe Galantom.

590 RON

Suma:

1

Galantomi:
8 Donatii

In beneficiul: Un pas spre ziua de maine in anul 2020 – program de kinetoterapie pentru copii cu boli neurologice grave

Semimaratonului Brașov Intersport a IX-a ediție este un concursul de alergare montană care va avea loc în Brașov pe 29 Martie 2020.

150 RON

Suma:

2

Galantomi:
1 Donatii

Pagini fundraising

Jazz în sufragerie - Gustări muzicale

După micul recital avut la centrul CID pentru copiii ce suferă de afecţiuni neurologice grave, în 2018, am rămas cu sentimentul că se pot face m

6,000 RON Target
590 RON Suma
8 Donatii
9.8333333333333% Complete

Luca aleargă pentru Copiii în Dificultate

Începând cu anul anterior, m-am alăturat echipei CID în lupta nemiloasă pentru viaţa celor 19 copii abandonaţi, ce suferă de afecţiuni neurol

1,000 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete

Sebastian alearga pentru Copii in dificultate la Semimaraton Brasov 2020

Pentru mine şi colegii mei, Semimaratonul Braşov reprezintă o nouă oportunitate de a veni în sprijinul celor 19 copii abandonaţi, care suferă d

1,000 RON Target
150 RON Suma
1 Donatii
15% Complete