Fericirea prin ochii unui copil – program ce asigura accesul copiilor cu dizabilitati grave asociate la servicii de terapie si recuperare

Pentru a creste speranta la o viata cat mai functionala, copiii cu tulburari neurologice profunde necesita interventii terapeutice specifice de recuperare si stimulare senzoriala.

Aceste terapii sustin dezvoltarea deprinderilor de viata independenta, echilibrul emotional, stimularea proceselor cognitive si cresc gradul de toleranta fata de problemele medicale specifice tulburarilor neurologice de care sufera acesti copii.

Beneficairii proiectului sunt 22 de copii care au fost abandonati in spitale si in prezent sunt ingrijiti si asistati in cadrul Centrului specializat pentru copii cu dizabilitati profunde “Sfanta Margareta” din Bucuresti vor beneficia de 32 de sesiuni de terapie pe luna, pe o perioada de 6 luni.

In aceasta perioada copiii vor beneficia de un numar de 192 sesiuni de terapie specializata (terapie cognitiv-comportamentala, art terapie, meloterapie, stimulare senzoriala) acordata de catre 2 psihologi.

Prin donarea sumei de 100 lei se acopera costul unei sesiuni de terapie.

Suma necesara in fiecare luna pentru a acoperi costul celor 32 de terapii este de 3200 lei.

Pentru toata perioada de 6 luni suma necesara este de 19.200 lei.

[ Show more ]
Galantomi:

1

Donatii:

4

Suma:

205 RON

Evenimente fundraising

31 Dec 2018

Dăruiește talentul sau pasiunea ta ~ 2018

In beneficiul: Fericirea prin ochii unui copil – program ce asigura accesul copiilor cu dizabilitati grave asociate la servicii de terapie si recuperare

Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, am început prin a-i încuraja pe cei care sunt pasionați de sport să își puna pasiunea lor în slujba unor cauze caritabile. 

205 RON

Suma:

1

Galantomi:
4 Donatii

Pagini fundraising

Muzica vindeca! Sustine interpretarile noastre

Prezentul pentru mine inseamna de astazi implicarea permanenta in ajutorul copiilor cu probleme grave de sanatate si pentru asta am nevoie de ajutorul

2,000 RON Target
205 RON Suma
4 Donatii
10.25% Complete