Un pas spre ziua de maine in anul 2021 – program de kinetoterapie pentru copii cu boli neurologice grave

Alături de voi dragi galantomi şi susţinători continuăm şi în anul 2021 lupta pentru o viată cât mai funcţională a copiilor ce suferă de afecţiuni neurologice grave, susţinuţi de Fundaţia Copii în Dificultate.

Sesiunile de kinetoterapie previn agravarea stării de sănătate, tonifică musculatura, întăresc sistemul nervos-central şi susţin recuperarea fizică a acestora.

Prin intermediul şedinţelor de kinetoterapie, copiii cu afecţiuni neurologice grave îşi îmbunătăţesc tonusul muscular necesar realizării diferitelor miscări şi mai mult adaugă momente de viaţă.

Avand o capacitate maximă de 20 de locuri,  în prezent 18 copiii abandonaţi de părinţi în spitale beneficiază de serviciile oferite în cadrul Centrului.  Copiii primesc îngrijire specializată, terapii de recuperare şi căldură sufletească din partea personalului din cadrul centrului Sfanta Margareta din Bucureşti.

Cu ajutorul vostru ei vor putea  beneficia în continuare de intervenţia zilnică a unui specialist în kinetoterapie care va realiza minim 80 de sesiuni de kinetoterapie timp de o luna.

O donaţie minimă de 120 de lei poate asigura o sesiune de kinetoterapie pe săptămână pentru unul dintre copiii din fundaţie.

Suma necesară pentru a acoperi costul şedinţelor de kinetoterapie pentru 18 copii timp de o lună este de aproximativ 9600 lei

[ Show more ]
Supporters:

1

Donations:

1

Raised:

50 RON

Fundraising events

31 Dec 2021

Daruieste ziua ta ~ 2021

Benefiting:: Un pas spre ziua de maine in anul 2021 – program de kinetoterapie pentru copii cu boli neurologice grave

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să

50 RON

Raised:

1

Supporters:
1 Donations

Fundraising pages

Cel mai frumos cadou de ziua mea

În vremuri extrem de dificile ca cele în care ne aflăm în aceste momente, nimic nu rămâne mai uman decât empatia faţă de semenii noştri. Ast

500 RON Target
50 RON Raised
1 Donations
10% Complete