Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

mihai cziraki Fundatia Copii in Dificultate

100% Complete
650 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
4
Donații
Vreau să fac o donaţie!

De ziua de naștere le-a transmis prietenilor că cel mai frumos cadou pe care i-l pot face este să susțină împreună Fundatia Copii in Dificultate. Cu ajutorul celor care vor dona pe pagina deschisă pe platforma Galantom.ro, mihai speră să strângă 500 lei pentru proiectul Un pas spre ziua de maine in anul 2022 – program de kinetoterapie pentru copii cu boli neurologice grave.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Fundatiei Copii in Dificultate este de a asigura ingrijire si asistenta copiilor cu boli neurologice grave, celor cu dizabilitati, dar si copiilor cu risc crescut la abandon familial si scolar, proveniti din familii dezavantajate socio-economic. Totodata, fundatia promoveaza principiul egalitatii de sanse si incluziunea sociala a acestor categorii de copii.

Fiecare secundă de viață a copiilor cu tulburări neurologice profunde depinde de aportul de mișcare realizat zilnic!

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

4 Donații

Mihai Cziraki

300 RON
21 Jul 2022

Corina Ioica

100 RON
La multi ani!! Multa sanatate si bucurii alaturi de cei dragi!
20 Jul 2022

Iulia & co

150 RON
La multi ani sanatosi si plini de bucurii!!!
17 Jul 2022
La multi ani sănătoși și frumosi!
16 Jul 2022
mihai cziraki : Fundatia Copii in Dificultate
Cel mai frumos cadou de ziua mea