Marian-Adrian Presuceanu - Fundatia Copii in Dificultate

Un nou pas - la Semimaraton Gerar cu ajutorul lui Adrian

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,000 RON Target
0 Donatii

 

Pentru ca entuziasmul colegului meu Sebastian este molipsitor si pentru ca impreuna putem face lucruri marete, ma altur echipei CID la Semimaratonul Gerar 2019.

Aleg sa lupt pentru acesti copii abandonati ce sufera de boli neurologie grave si sa ii sustin in recuperarea lor zilnica.

Asemeni antrenamentelor pe care eul si ceilalti colegi le realizam cu mult efort, acesti copii lupta zilnic facand efortui inimaginabile doar pentru a misca un deget.

Prieteni, colegi oameni care nu puteti ramane nepasatori la durerea, nevoia si speranta acetor copii, va invit sa va uniti si voi in realizarea faptelor de bine.

Pntru unii dintre noi o donatie minima de 10 lei nu inseamna nimic, pentru acesti copii ajutorul vostru poate reprezenta "inca un pas".


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Copii in Dificultate

Misiunea Fundatiei Copii in Dificultate este de a asigura ingrijire si asistenta copiilor cu boli neurologice grave, celor cu dizabilitati, dar si copiilor cu risc crescut la abandon familial si scolar, proveniti din familii dezavantajate socio-economic. Totodata, fundatia promoveaza principiul egalitatii de sanse si incluziunea sociala a acestor categorii de copii.

Un pas spre ziua de mâine în anul 2019 – program de kinetoterapie pentru copii cu afecţiuni neurologice grave

Fiecare secunda de viata a copiilor cu tulburari neurologice profunde depinde de aportul de miscare realizat zilnic!

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!