Un nou pas - la Semimaraton Gerar cu ajutorul lui Sebi

 

Sebastian Laurentiu Ghioca Fundatia Copii in Dificultate

6% Complete
120 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
1
Donații

Mulțumesc tuturor celor care m-au încurajat pe mine și pe micuții din cadrul Fundatiei CID pe parcusrul Maratonului 1 Decembrie 2018.

Deși a fost crunt de frig, inima și corpul îmi erau pline de căldura primită din partea micuților mei prieteni din căsuța CID.

Vă mărturisesc că nu am rezistat să nu îi revăd și anul acesta am avut o noua întâlnire în care m-am bucurat din nou de dragoste necondiționată.

Ca de fiecare data am plecat mai determinat să lupt pentru cauza acestor copii și să transmit tuturor mesajul că DOAR UNINDU-NE ÎN FAPTE BUNE vom putea menține progresele realizate până acum de acești copii.

Anul acesta echipa CID bucură de noi susținători și camarazi în realizrea faptelor bune.

Astfel vă invit alături de Cristi Ivanov și Marian Adrian Presuceanu, să ne susțineți la Semimaratonul Gerar, în cadrul căruia alergăm mai determinați și mai siguri că fiecare gest contează!

Chiar dacă nu poți să alergi pentru acești copii și tu poți să îi susții donând pentru ei!




Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Fundatiei Copii in Dificultate este de a asigura ingrijire si asistenta copiilor cu boli neurologice grave, celor cu dizabilitati, dar si copiilor cu risc crescut la abandon familial si scolar, proveniti din familii dezavantajate socio-economic. Totodata, fundatia promoveaza principiul egalitatii de sanse si incluziunea sociala a acestor categorii de copii.

Fiecare secunda de viata a copiilor cu tulburari neurologice profunde depinde de aportul de miscare realizat zilnic!

Semimaratonul Gerar a devenit un eveniment de tradiţie printre alergătorii din România, fiind pentru mult timp prima competiţie de alergare a anului. Organizat de către Asociatia People for Sport România împreună cu Facultatea de Inginerie Electrică din cadrul Universităţii Politehnica Bucureşti, în parteneriat cu Universitatea Politehnica Bucureşti şi Asociaţia Bucharest Running

 

1 Donații

Cristian Ivanof

120 RON
23 Jan 2019