Fiecare zi in plus sta in mainile noastre

 

Sebastian Laurentiu Ghioca Fundatia Copii in Dificultate

32.5% Complete
650 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
9
Donații

Semimaratonul Bucuresti 2018, a reprezentat prima mea intalnire cu Fundatia Copii in Dificultate.

Pentru ca imi place sa iau contact cu toate cauzele pe care le sustin, cu ocazia Maratonului 1 Decembrie 2018 am decis sa ii si cunosc pe micutii de la CID.

Va spun cu toata sinceritatea ca este extrem de greu de descris sentimentul care te incearca atunci cand te afli in preajma acestor copii.

De fapt este vorba despre un amalgam de emotii si sentimente si toate acestea m-au facut sa fiu si mai hotarat sa sustin cauza acestor copii.

Zambetul lor, bucuria pe care acestia o transmit in ciuda situatiei lor apasatoare te determina sa iti reanalizezi intreaga ta existenta.

Chiar daca acesti copii sunt copii abandonatii, cu diferite tulburari neurologice, cu multiple suferinte fizice, am inteles ca in acest loc ei se simt acasa.

Acasa poate exista pentru ei doar daca noi, oamenii de bine, ne unim fortele si le oferim putin din ceea ce avem fiecare.

Eu pe 1Decembrie, voi alerga pentru acesti copii si voi incerca sa fac tot posibilul ca ei sa se simta acasa cat mai mult timp.

Orice gest conteaza! Sustine si tu copiii minunati din casuta CID!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Fundatiei Copii in Dificultate este de a asigura ingrijire si asistenta copiilor cu boli neurologice grave, celor cu dizabilitati, dar si copiilor cu risc crescut la abandon familial si scolar, proveniti din familii dezavantajate socio-economic. Totodata, fundatia promoveaza principiul egalitatii de sanse si incluziunea sociala a acestor categorii de copii.

Fiecare secunda de viata a copiilor cu tulburari neurologice profunde depinde de aportul de miscare realizat zilnic.

MARATONUL CELOR 100 DE ANI de la Marea Unire este modul alergătorilor de a sărbători Ziua Națională. In acest fel organizatorii și participanții promvează sportul, stilul de viață sănătos și bucuria de a fi cetățean al României. Sunt invitați sa ia startul aceastei ediții aniversare participanți din întreaga țară, din Republica Moldova și nu numai. Evenimentul va avea loc

 

9 Donații

Anonymous

100 RON
06 Dec 2018

Gheorghiță Rosca

30 RON
16 Nov 2018
15 Nov 2018

Anonymous

75 RON
15 Nov 2018
Doamne ajuta!(la strangerea sumei necesare)
15 Nov 2018
14 Nov 2018

Mirela Bucur

130 RON
Se poate face mai mult oricand,important e sa vrem!❤
14 Nov 2018
Cuvintele sunt de prisos , noi oamenii le putem schimba destinul în bine.
14 Nov 2018
14 Nov 2018