DAN SPATARU - Fundatia Copii in Dificultate

Dan Spataru sustine copiii CID la Maratonul Bucuresti

1,040 RON Donatii stranse
100% Complete
1,000 RON Target
13 Donatii

 

Alergarea este pasiunea mea, dar pe langa lucrurile care te ajuta sa fii mai bun (vointa, perseverenta, antrenamente) am avut un avantaj pe care majoritatea dintre noi il avem, insa poate nu il constientizam suficient: SANATATEA. Din pacate, unii dintre semenii nostri nu il au. Este si cazul copiilor cu boli neurologice grave, pentru care Fundatia Copii in Dificultate a infiintat  un centru special amenajat si echipat care acorda gazduire, asistenta medicala, ingrijire personalizata, suport emotional, terapie si socializare. Fiecare secunda de viata a copiilor cu tulburari neurologice profunde depinde de sesiunile de kinetoterapie realizate zilnic. Ca si la noi, amatorii de sport, si pentru acesti copii miscarea are efecte similare pozitive. Pentru ei, previne agravarea starii de sanatate, tonifica musculatura, intareste sistemul nervos-central si sustine recuperarea fizica a acestora. Copiii cu tulburari neurologice profunde nu doar isi imbunatatesc tonusul muscular necesar realizarii diferitelor miscari, ci adauga momente de viata. In perioada urmatoare voi merge la doua competitii (Istrita Escape-Sarata Monteoru si Maratonul International Bucuresti 2018), curse pe care le dedic acestei cauze, pe care va invit sa o sprijiniti cu cat poate fiecare. Daca, la alergare, un dicton interesant spune ca "pui un pas in fata altuia si repeti de un milion de ori", putem adapta aceasta expresie spunand ca leu langa leu se va aduna ceva sa ii ajutam pe acesti copii.

Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Copii in Dificultate

Misiunea Fundatiei Copii in Dificultate este de a asigura ingrijire si asistenta copiilor cu boli neurologice grave, celor cu dizabilitati, dar si copiilor cu risc crescut la abandon familial si scolar, proveniti din familii dezavantajate socio-economic. Totodata, fundatia promoveaza principiul egalitatii de sanse si incluziunea sociala a acestor categorii de copii.

Un pas spre ziua de maine 2018 – program de kinetoterapie pentru copii cu boli neurologice grave

Fiecare secunda de viata a copiilor cu tulburari neurologice profunde depinde de aportul de miscare realizat zilnic.

Raiffeisen Bank Bucharest Marathon ~ 2018

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel

13 Donatii

Felicitari pentru implicare!
24 Oct 2018

Dorin C

75 RON
Mai ai puțin și atingi targetul. Succes in continuare.
19 Oct 2018

Andreea S

50 RON
Felicitari pentru initiativa, Dan!
09 Oct 2018

Gorcioaia Florin

30 RON
Felicitari pentru initiativa,Dan!!! Ne vedem la MIB ;)
03 Oct 2018

Anonymous

270 RON
21 Sep 2018

Eugen

50 RON
Bafta
20 Sep 2018
150 RON
20 Sep 2018
Felicitari pentru initiativa!
14 Sep 2018

Anonymous

75 RON
13 Sep 2018
Succes :)
13 Sep 2018
13 Sep 2018
13 Sep 2018
Mult succes !
12 Sep 2018