Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Paul Matei Putinica Fundatia Copii in Dificultate

100% Complete
1,035 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
16
Donații

Salut,

 

Sunt Paul si printre altele imi place sa fac miscare. Destul de multa miscare ar spune unii, pentru ca particip la maratoane si triatloane pe distante medii si lungi, cele din urma cunoscute si sub numele de Ironman. Participarea la genul asta de concursuri ma face sa vreau in mod constant sa fiu mai rapid, sa scot un timp cat mai bun. Deseori imi bat capul cu probleme de genul: cum sa imi imbunatatesc tehnica de inot, sau cum sa dezvolt o putere mai mare pe bicicleta. Dar tind sa trec cu vederea ca insasi abilitatea de a face sport este un privilegiu pe care altii nu il au. Iar in acasta categorie intra si copii cu tulburari neurologice.

Fiecare secunda de viata a copiilor cu tulburari neurologice profunde depinde de aportul de miscare realizat zilnic.

Sesiunile de kinetoterapie previn agravarea starii de sanatate, tonifica musculatura si a sistemului imunitar si sustin recuperarea fizica a acestora.

Prin intermediul sedintelor de kinetoterapie, copiii cu tulburari neurologice profunde nu doar isi imbunatatesc tonusul muscular necesar realizarii diferitelor miscari, ci adauga momente de viata.

Beneficairii proiectului sunt 22 de copiii abandonati de parinti in spitale si asistati in cadrul centrului Sfanta Margareta din Bucuresti vor beneficia de interventia zilnica a unui specialist in kinetoterapie care va realiza 80 de sesiuni de kinetoterapie timp de o luna.

Prin donarea sumei de 100 de lei se asigura o sesiune  de kinetoterapie pentru un copil.

Suma necesara pentru a acoperi costul sedintelor de kinetoterapie timp de o luna este de 8000 lei.

Anul acesta imi doresc ca de ziua mea sa strang fonduri pentru aceasta cauza, cu ajutorul prietenilor mei si bineinteles a oricarei persoane care va dori sa doneze.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Fundatiei Copii in Dificultate este de a asigura ingrijire si asistenta copiilor cu boli neurologice grave, celor cu dizabilitati, dar si copiilor cu risc crescut la abandon familial si scolar, proveniti din familii dezavantajate socio-economic. Totodata, fundatia promoveaza principiul egalitatii de sanse si incluziunea sociala a acestor categorii de copii.

Fiecare secunda de viata a copiilor cu tulburari neurologice profunde depinde de aportul de miscare realizat zilnic.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, iti dai seama că acesta este, poate, cel mai fru

 

16 Donații

Dragos Roos

30 RON
14 Mar 2018
la multean
13 Mar 2018
La multi ani, Capitane! :)
13 Mar 2018

jorj

75 RON
La multi ani Paul!
13 Mar 2018
GED si Laura
12 Mar 2018

begigi

50 RON
Sa fii sanatos Paulica. La multi ani!! Respect!
12 Mar 2018

Luthien Yavetil

30 RON
12 Mar 2018

Alexandru Adam

30 RON
Frumos cadou ales.
12 Mar 2018

McGregor

50 RON
Uite boss, ca ai pariat pe mine atunci...tot alergi dupa mine sa iti dau banii inapoi...La multi ani si hai la sparring!
12 Mar 2018
12 Mar 2018
Pentru Nea Kalu, se stie !
12 Mar 2018

Vlad

30 RON
Hardcore to the Bone!!!
07 Mar 2018
La multi ani! :)
05 Mar 2018
Lamultzean!
05 Mar 2018
26 Feb 2018
La multi ani și speram sa alergi pentru cat mai multe cauze nobile.
26 Feb 2018