PRIMII PASI CATRE COPILARIA DE AZI

 

Dalma Kovacs Fundatia Copii in Dificultate

2% Complete
60 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
2
Donații

Buna, eu sunt Dalma, cantareata si actrita sau, asa cum ma cunosc copiii, Elsa din Regatul inghetat!

Cea mai mare pasiune a mea este muzica pe care am descoperit-o inca din gradinita, cand am inceput sa cant si sa particip la diferite spectacole, pasiune care continua si in prezent, sustinand cu aceeasi bucurie concerte.       

Sansa de a fi vocea indragitului personaj Elsa din desenele animate cele mai indragite de copii m-a facut sa descopar importanta deosebita pe care o are lumea fascinanta a desenelor animate in viata unui copil. Cu atat mai mult in viata unor copii care se lupta zilnic cu boli neurologice grave ce ii tin imobilizati la pat, ii fac sa se poata deplasa doar intr-un scaun cu rotile, ce le-a deformat trupul firav, dar care stiu sa se bucure de lumea de poveste din desene animate si de miracolul sunetelor din cantecele pe care le asculta zilnic. Aceastea fiind poate singurele bucurii la care au acces in viata lor.

Acesti copii pe care intamplarea a facut sa ii cunosc, au fost abandonati de parinti in spitale si in prezent sunt ingriijiti de catre Fundatia Copii in Dificultate, intr-un centru special adaptat nevoilor lor. In ultimii ani le-am fost alaturi cu diferite ocazii, incercand sa contribui si eu la imbunatatirea vietii lor.

Pentru ca m-au impresionat acesti copii le daruiesc pasiunea mea pentru muzica prin interpretarea acestui cantec drag lui Darius, unul dintre minunatii copii din centru.

Asa cum copiii vostri se bucura si danseaza pe melodiile cantate de catre Elsa, asa va rog ca impreuna sa-i ajutam si pe acesti copii sa poata realiza miscari cat mai diverse, asigurandu-le 30 de sedinte de kinetoterapie din programul lor de terapie si recuperare.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Fundatiei Copii in Dificultate este de a asigura ingrijire si asistenta copiilor cu boli neurologice grave, celor cu dizabilitati, dar si copiilor cu risc crescut la abandon familial si scolar, proveniti din familii dezavantajate socio-economic. Totodata, fundatia promoveaza principiul egalitatii de sanse si incluziunea sociala a acestor categorii de copii.

Fiecare secunda de viata a copiilor cu tulburari neurologice profunde depinde de aportul de miscare realizat zilnic.

Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, am început prin a-i încuraja pe cei care sunt pasionați de sport să își puna pasiunea lor în slujba unor cauze caritabile.  Dar am primit cereri și de la alți oameni pasionați și talentați în alte domenii (fotgrafie, desen, muzică...) care doresc să facă la fel.  Așa ne-

 

2 Donații

Anonymous

30 RON
21 Feb 2018

Anonymous

30 RON
Succes!
17 Feb 2018