Muzica vindeca! Sustine interpretarile noastre

 

Janina Badici Fundatia Copii in Dificultate

10.25% Complete
205 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
4
Donații

Prezentul pentru mine inseamna de astazi implicarea permanenta in ajutorul copiilor cu probleme grave de sanatate si pentru asta am nevoie de ajutorul vostru!

Orice interpretare de-a mea si a elevilor mei la pian inseamna o noua sansa la viata a unui copil diagnosticat cu o boala neurologica severa.

Eu si elevii mei de la Clubul Pianul Copilariei ne alaturam campaniei Jeans4Dreams derulata de catre Fundatia Copii in Dificultate, astfel:

- in data de 28 februarie 2018 - ziua internationala a bolilor rare- eu voi interpreta imnul campaniei pe care il puteti asculta pe youtube accesand linkul indicat de mine;

- saptamanal, copiii vor interpreta cate o piesa pe care de asemenea le puteti asculta accesand linkul specificat.

Asculta-ne interpretarile la pian si sustine-ne in gestul nostru umanitar, prin donatii in bani, indiferent de cat de mare sau mic poate fi acest ajutor.

Orice gest conteaza si sumele stranse vor ajuta la ingrijirea, tratarea si mentinerea in viata a zecilor de suflete neajutorate din cadrul Fundatiei Copii in dificultate

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Fundatiei Copii in Dificultate este de a asigura ingrijire si asistenta copiilor cu boli neurologice grave, celor cu dizabilitati, dar si copiilor cu risc crescut la abandon familial si scolar, proveniti din familii dezavantajate socio-economic. Totodata, fundatia promoveaza principiul egalitatii de sanse si incluziunea sociala a acestor categorii de copii.

Pentru a creste speranta la o viata cat mai functionala, copiii cu tulburari neurologice profunde necesita interventii terapeutice specifice de recuperare si stimulare senzoriala.

Pentru ca nimic nu este mai frumos decât să poți împartăși cu ceilalți pasiunile și talentele tale, am început prin a-i încuraja pe cei care sunt pasionați de sport să își puna pasiunea lor în slujba unor cauze caritabile.  Dar am primit cereri și de la alți oameni pasionați și talentați în alte domenii (fotgrafie, desen, muzică...) care doresc să facă la fel.  Așa ne-

 

4 Donații

Anonymous

75 RON
19 Feb 2018

Anonymous

50 RON
18 Feb 2018
16 Feb 2018
multumim Janina si clubului Pianul Copilariei
15 Feb 2018