Sunt Moș Crăciun Galantom

 

Teodor Bălănică Fundatia Copii in Dificultate

100% Complete
502 RON
Sumă strânsă
500 RON
Target
7
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Salut! Numele meu este Teodor, sunt student în anul I la UMF ,,Carol Davila'' și sunt pentru prima dată voluntar pentru Fundația ,,Copii în Dificultate''.

Crăciunul este o sărbătoare dragă tuturor, în special copiilor. Cu toate acestea, nu toți copiii se pot bucura din plin de sărbătoarea Crăciunului, datorită situației dificile în care se află. Copiii din Casa Maria suferă de boli neurologice grave, iar viața lor depinde de ședințele de kinetoterapie.

Cu această ocazie, îmi doresc să le ofer posibilitatea de a avea parte de cât mai multe ședințe de kinetoterapie, să le ofer o șansă la viață. Iar pentru a putea realiza aceasta am nevoie de ajutorul vostru!

Orice donație este bine primită, scopul acestui proiect fiind strângerea unei sume de bani care să acopere costurile acestor ședințe. 

Sper ca împreună să le îmbunătățim viața acestor micuți, chiar și cu puțin, și să le dăruim căldura și bucuria Crăciunului.

Vă mulțumesc pentru implicare și interesul acordat! Fie ca sărbătorile de iarnă să vă lumineze sufletele și să vă aducă fericire alături de cei dragi!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Fundatiei Copii in Dificultate este de a asigura ingrijire si asistenta copiilor cu boli neurologice grave, celor cu dizabilitati, dar si copiilor cu risc crescut la abandon familial si scolar, proveniti din familii dezavantajate socio-economic. Totodata, fundatia promoveaza principiul egalitatii de sanse si incluziunea sociala a acestor categorii de copii.

Fiecare secundă de viață a copiilor cu tulburări neurologice profunde depinde de aportul de mișcare realizat zilnic!

Anul acesta și TU poți fi MOȘ CRĂCIUN ! Campania Moș Crăciun Galantom CID vine în acest an în  sprijinul copiilor vulnerabili care suferă de afecțiuni neurologice grave, îngrijiți  de Fundația Copii în Dificultate. Acesta este momentul magic în care fiecare dintre noi are nevoie să se simtă mai iubit, apreciat și susținut de cei din jur. Astfel, în luna decembrie ne-am prop

 

7 Donații

Anonymous

330 RON
11 Jan 2023

Anonymous

50 RON
11 Dec 2022

Andra

20 RON
10 Dec 2022
08 Dec 2022

Anonymous

30 RON
08 Dec 2022

Anonymous

32 RON
08 Dec 2022

Anonymous

20 RON
07 Dec 2022
Teodor Bălănică : Fundatia Copii in Dificultate
Sunt Moș Crăciun Galantom