Echipa CID la Triatlon H3RO Mamaia 2021 pentru șansa la VIAȚĂ și RECUPERARE

 

Mihai Badea Fundatia Copii in Dificultate

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
0
Donații

Mă numesc Mihai Badea!

Am 48 de ani și, în ciuda faptului că sunt născut în Zodia Săgetătorului, adică într-o Zodie de Foc, iubesc apa! De ce? Dintr-un simplu motiv, care ne-a devenit drag, mie și prietenilor care îmi împărtășesc idealurile: „Apa înseamnă viață!”

Sunt un fost militar, care face sport de când se știe. De performanță am practicat polo pe apă, un sport absolut extraordinar. Îl practic și acum, participând la competiții de veterani. Înot zilnic, încercând în primul rând să mă bucur de beneficiile mișcării fizice, dar și pentru a-mi menține forma sportivă necesară acțiunilor demarate în ultimii doi ani.

Sunt soț, tată a doi copii mari și sunt meru mândru de familia mea fară de care nu aș fi reușit să fiu omul care sunt acum.

Prima mea acțiune caritabilă am demarat-o anul trecut alături de bunul meu prieten Bogdan Zurbagiu. Timp de 24 de h am înotat în Bazinul „Olimpia” din București pentru a strânge fondurile necesare ajutorării a două fetițe, surori, două suflete absolut adorabile, ca atât de multe altele, dar, din păcate, născute într-o zodie mai puțin norocoasă. Am încercat și am reușit să schimbăm în bine lucrurile, așteptările noastre fiind depășite cu mult.

În 2019 am participat pentru prima data la X-MAN România, când am ales să acopăr „Half Distance” la individual. Pentru că această abordare solitară nu mă caracterizează, anul acesta, m-am alăturat ECHIPEI CID  și împreună am câștigat LOCUL I pe echipe la X-Man România 2021 și Triatlon TRANSFIER 2021.

Pentru că îmi doresc să ducem la îndeplinire misiunea Echipei CID, în această toamnă voi participa alături de Sebi și Adrian, la TRIATLON H3RO Mamaia 2021.

Împreună vom putea contribui la susținerea sesiunilor de kinetoterapie destinate celor 18 copii abandonați ce suferă de afecțiuni neurologice grave, îngrijiți de fundația Copii în Dificultate.

Pentru ei, sesiunile de kinetoterapie sunt VITALE așa cum APA este VITALĂ pentru organizmul nostru.

Acestea îi ajută să poată respira, să se poată hrăni și pentru cei mai norocoși, să poată spera chiar și la recuperare.

Alături de Sebi și Adrian și eu vreau să le spun că ei NU SUNT SINGURI.

Cum?

Alături de  ECHIPA CID voi înota la Triatlon H3RO Mamaia 2021 1,9 km în 2 bucle.

Când?

 2 octombrie 2021

Unde? 

Mamaia

De ce?

Totul pentru această cauză minunată în care cred cu toată inima.

Vă invit și pe voi ca împreună să spunem acestor copii că ei NU SUNT SINGURI și să DONAȚI pentru a-i sprijini.

Tu, eu și cei de la fundație suntem SINGURA LOR ȘANSĂ pentru O ZI DE VIAȚĂ ÎN PLUS.

Dacă îți pasă DONEZĂ și transformă acțiunea nostră în PAȘI SPRE ZIUA DE MÂINE pentru copiii abandonați ce suferă de afecțiuni neurologice grave!

 

Și tu ești ECHIPA CID!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Fundatiei Copii in Dificultate este de a asigura ingrijire si asistenta copiilor cu boli neurologice grave, celor cu dizabilitati, dar si copiilor cu risc crescut la abandon familial si scolar, proveniti din familii dezavantajate socio-economic. Totodata, fundatia promoveaza principiul egalitatii de sanse si incluziunea sociala a acestor categorii de copii.

Fiecare secunda de viata a copiilor cu tulburari neurologice profunde depinde de aportul de miscare realizat zilnic!

H3RO 2021, cea mai mare competiție de triatlon din Estul Europei, revine în data de 2 octombrie în stațiunea Mamaia. Sportivi din peste 10 de țări vor fi prezenți la startul competiției. Este un eveniment finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de catre ACS SMARTATLETIC. Pâna în prezent, pe parcursul primilor treisprezece ani, H3RO a mai fost gazda a patru Cupe Europ

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!