Echipa CID la Triatlon H3RO Mamaia pentru șansa la VIAȚĂ și RECUPERARE

 

Sebastian Laurentiu Ghioca Fundatia Copii in Dificultate

0% Complete
0 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
0
Donații

Bună, dragi prieteni dornici de fapte bune!

Eu sunt Sebi, Ambasador CID și ciclist în cadrul Echipei CID !

Am 3 băieți și o fetiță. Sunt pompier de profesie ..., dar în primul rând sunt omul a cărui inimă s-a lipit  tare de tot de copiii de la CID!

De ce? 

Așa cum am mai spus, a fost suficientă o privire. Privirea copiilor din căsușa CID. Și din acel moment inima mea a rămas în acel loc cu promisiunea de a le fi mereu aproape.

Poate, pentru că am simțit că eu îmi doresc să fiu unul din acei oameni care vrea să le spună că NU SUNT SINGURI, deși acești copii au fost abandonați și viața nu a fost prea darnică cu ei,.

 Lumea se minunează când vede gesturi extreme pentru cauze frumoase și vreau să iau acest sentiment și să îi încurajez ca și ei să le transmit la rândul lor acest mesaj.

Cred că împreună suntem mai puternici și de aceea în acestă competiție ne revedem în cea mai minunată formulă a prieteniei și oamenilor de bine, sub formula ECHIPEI CID.

Anul trecut, în plină pandemie, am decis să continuăm să luptăm pentru Casa CID, am pedalat în 24 de ore peste 435 de km pe Transalpina și Transfăgărășan și am reușit să contribuim la renovarea acesteia.

Anul acesta, alături de ECHIPA CID am câștigat LOCUL I pe echipe la X-Man Romania 2021 și LOCUL I pe echipe masculin la TRANSFIER 2021 și am luptat pentru susținerea orelor de kinetoterapie necesare recuperării copiilor cu afecțiuni neurologice grave.

În această toamnă continuăm să fim alături de ei și să contribuim la viața acestora prin participarea la Triatlon H3RO - Mamaia 2021.

În calitate de ambasadorul al lor dar și de părinte, am cel mai puternic imbold pentru a nu mă opri să fac ceea ce fac.

Pentru că binele se face în liniște, iar liniștea o regăsesc în binele făcut pentru ei.

 

Ce mi-am propus să realizez la Triatlon H3RO Mamaia 2021?

90 km de pedalat in cadrul ștafetai pe echipe

Când?

 2 octombrie 2021

Unde? 

Mamaia

De ce?

Doar astfel vom putea să contribuim la recuperarea celor 18 copii ai fundației care au nevoie în continuare de de sprijinul vostru pentru a avea o viață decentă. 

Fără ajutorul nostru ei riscă să nu mai facă UN PAS SPRE ZIUA DE MĂINE !

Îmi doresc să vă conving să DONAȚI pentru că știu că FIECARE GEST CONTEAZĂ și nimeni în afară de tine, cel care alegi să nu îi abandonezi, nu le poate oferi această ȘANSĂ.

Tu, eu și cei de la fundație suntem SINGURA LOR ȘANSĂ pentru O ZI DE VIAȚĂ ÎN PLUS.

 

Dacă îți pasă DONEZĂ și transformă acțiunea nostră în PAȘI SPRE ZIUA DE MÂINE pentru copiii abandonați ce suferă de afecțiuni neurologice grave!

 

Și tu ești ECHIPA CID!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Fundatiei Copii in Dificultate este de a asigura ingrijire si asistenta copiilor cu boli neurologice grave, celor cu dizabilitati, dar si copiilor cu risc crescut la abandon familial si scolar, proveniti din familii dezavantajate socio-economic. Totodata, fundatia promoveaza principiul egalitatii de sanse si incluziunea sociala a acestor categorii de copii.

Fiecare secunda de viata a copiilor cu tulburari neurologice profunde depinde de aportul de miscare realizat zilnic!

H3RO 2021, cea mai mare competiție de triatlon din Estul Europei, revine în data de 2 octombrie în stațiunea Mamaia. Sportivi din peste 10 de țări vor fi prezenți la startul competiției. Este un eveniment finanțat de Primăria Municipiului Constanța și organizat de catre ACS SMARTATLETIC. Pâna în prezent, pe parcursul primilor treisprezece ani, H3RO a mai fost gazda a patru Cupe Europ

 

0 Donații

Nu există nici o donaţie. Fii primul care donează!