Echipa CID la X-Man România pentru șansa la VIAȚĂ și RECUPERARE

 

Marian-Adrian Presuceanu Fundatia Copii in Dificultate

21.666666666667% Complete
650 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
8
Donații

Bună, eu sunt Adrian!

Pentru cei care încă nu mă cunosc, sunt OM ÎN SLUJBA LEGII pasionat de sport, citit, muzică şi gastronomie, SPORTIV AMATOR atlet în cadrul numeroaselor curse de alergare și trasee montane, maratonist împătimit și prieten bun al lui Sebi și al copiilor din căsuța CID.

 

Sunt unul din acei oameni dornici de bine, care începând cu anul 2019 m-am alăturat ECHIPEI CID în participarea la evenimentele sportive pentru copiii abandonți ce suferă de afecțiuni neurologice grave.

Vă mai amintiți, de ei?

Sunt acei copii minunați, care spre deosebire de mine și de tine cel de acasă, nu au avut șansa de a avea părinți care să le ofere dragostea și pentru care cuvăntul SĂNĂTATE are cu totul alt sens decât pentru noi ceilalți.

Timp de 3 maratoane am luptat alături de Sebi pentru a le oferi copiilor mai multe ore de kinetoterapie și a-I ajuta să își mențină un acoperiș de-asupra capului. Împreună am reușit să ducem SPERANȚA mai departe.

 

În 2021 am decis pentru a 4-a oară să fiu alături de Sebi și de copii.

Pentru că merită, pentru că sunt uimitori, pentru că zi de zi se luptă pentru viața lor și pentru că și eu vreau să le spun le amintesc că NU SUNT SINGURI.

 

Cum?

Alături de ECHIPA CID voi alerga la XmanRomânia 2021 în cadrul cursei - Long Distance (42,5 km -alergare ,180 km – ciclism Sebastian Ghioca,   3800m – înot Mihai Badea).

Când?

 5 iunie 2021

Unde? 

Oradea

Cum?

Eu sunt cel care și-a asumat sarcina de a alerga  20 ture / 40,6 km / cu timp limită (total): 16 ore și a încheia cursa realizată de echipa noastră.

Alături de colegii și prietenii mei sper să vă conving să DONAŢI pentru cei 18 copii ai fundației care au nevoie în continuare de de sprijinul vostru pentru a avea parte de recuperarea fizică atât de vitală pentru ei.

Fără ajutorul nostru ei riscă să nu mai facă UN PAS SPRE ZIUA DE MĂINE !

Îmi doresc să vă conving să DONAȚI pentru că știu că FIECARE GEST CONTEAZĂ și nimeni în afară de tine, cel care alegi să nu îi abandonezi, nu le poate oferi această ȘANSĂ.

Tu, eu și cei de la fundație suntem SINGURA LOR ȘANSĂ pentru O ZI DE VIAȚĂ ÎN PLUS.

Dacă îți pasă DONEZĂ și transformă acțiunea nostră în PAȘI SPRE ZIUA DE MÂINE pentru copiii abandonați ce suferă de afecțiuni neurologice grave!

 

Și tu ești ECHIPA CID!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Fundatiei Copii in Dificultate este de a asigura ingrijire si asistenta copiilor cu boli neurologice grave, celor cu dizabilitati, dar si copiilor cu risc crescut la abandon familial si scolar, proveniti din familii dezavantajate socio-economic. Totodata, fundatia promoveaza principiul egalitatii de sanse si incluziunea sociala a acestor categorii de copii.

Fiecare secunda de viata a copiilor cu tulburari neurologice profunde depinde de aportul de miscare realizat zilnic!

Clubul Sportiv Xterra Sport Bihor în parteneriat cu Federația Română de Triatlon (FRTRI) organizează a XI-a ediție a Campionatul Internațional de Triatlon pe distanță lungă în Oradea. Competiția X-Man Romania 2021 așteaptă și la această ediție toți competitorii din țară și din străinătate, amatori sau profesioniști, care doresc să-și testeze limitele la distanța lungă s

 

8 Donații

Bafta multa la maraton, felicitari pentru efort!
03 Jun 2021
75 RON
04 May 2021
Multa sanatate copilasilor si succes!
27 Apr 2021
27 Apr 2021
27 Apr 2021

Anonymous

75 RON
27 Apr 2021

Anonymous

30 RON
27 Apr 2021

Anonymous

300 RON
Felicitări! Să te ții tare la concurs, poate la final faci și 25 de flotări! 😋
27 Apr 2021