Echipa CID la X-Man România pentru șansa la VIAȚĂ și RECUPERARE

 

Sebastian Laurentiu Ghioca Fundatia Copii in Dificultate

18.033333333333% Complete
541 RON
Sumă strânsă
3,000 RON
Target
3
Donații

Bună, eu sunt Sebastian Ghioca, sau Sebi cum îmi spun prietenii!

Sunt tată de 3 băieți și de curând și proapăt tătic al unei fetițe. Sunt pompier de profesie, dar în primul rând sunt acel om a cărui inimă s-a lipit  tare de tot de copiii de la CID.

De ce? 

Așa cum am mai spus, a fost suficientă o privire.Privirea copiilor din căsușa CID. Și din acel moment inima mea a rămas în acel loc cu promisiunea de a le fi mereu aproape.

Poate, pentru că am simțit că eu îmi doresc să fiu unul din acei oameni care vrea să le spună că NU SUNT SINGURI, deși acești copii au fost abandonați și viața nu a fost prea darnică cu ei,.

 Lumea se minunează când vede gesturi extreme pentru cauze frumoase și vreau să iau acest sentiment și să îi încurațez ca și ei să le transmit la rândul lor acest mesaj.

Cred că împreună suntem mai puternici și de aceea anul acesta avem prieteni vechi și noi care se alătură provocării lansate ECHIPEI CID.

Anul trecut, în plină pandemie, am decis să continuăm să luptăm pentru Casa CID, am pedalat în 24 de ore peste 435 de km pe Transalpina și Transfăgărășan și am reușit să contribuim la renovarea acesteia.

Anul acesta, tot împreună ne propunem să oferim un sprijin pentru viața și recuperarea acestor copii.

În calitate de ambasadorul al lor dar și de părinte, am cel mai puternic imbold pentru a nu mă opri să fac ceea ce fac.

Pentru că binele se face în liniște, iar liniștea o regăsesc în binele făcut pentru ei.

 

Ce mi-am propus să realizez în 2021?

Participarea în calitate de ciclist pentru prima dată alături de ECHIPA CID la XmanRomânia- Long Distance (180 km – ciclism ,   3800m – înot Mihai Badea, 42,5 km -alergare Adrian Presuceanu).

Când?

 5 iunie 2021

Unde? 

Oradea

Cum?

Pedalând – aproximativ 180 km în 17 bucle  cu un timp limită de 8 ore. 

De această data vorbim însă de un efort de echipă.

O echipă formată din oameni minunați alături de care mă bucur că pot lupta pentru a susține ședințele de recuperare a micuților din căsuța CID.

Astfel sper să vă conving să DONAŢI pentru cei 18 copii ai fundației care au nevoie în continuare de de sprijinul vostru pentru a avea parte de recuperarea fizică. 

Fără ajutorul nostru ei riscă să nu mai facă UN PAS SPRE ZIUA DE MĂINE !

Îmi doresc să vă conving să DONAȚI pentru că știu că FIECARE GEST CONTEAZĂ și nimeni în afară de tine, cel care alegi să nu îi abandonezi, nu le poate oferi această ȘANSĂ.

Tu, eu și cei de la fundație suntem SINGURA LOR ȘANSĂ pentru O ZI DE VIAȚĂ ÎN PLUS.

 

Dacă îți pasă DONEZĂ și transformă acțiunea nostră în PAȘI SPRE ZIUA DE MÂINE pentru copiii abandonați ce suferă de afecțiuni neurologice grave!

 

Și tu ești ECHIPA CID!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Fundatiei Copii in Dificultate este de a asigura ingrijire si asistenta copiilor cu boli neurologice grave, celor cu dizabilitati, dar si copiilor cu risc crescut la abandon familial si scolar, proveniti din familii dezavantajate socio-economic. Totodata, fundatia promoveaza principiul egalitatii de sanse si incluziunea sociala a acestor categorii de copii.

Fiecare secunda de viata a copiilor cu tulburari neurologice profunde depinde de aportul de miscare realizat zilnic!

Clubul Sportiv Xterra Sport Bihor în parteneriat cu Federația Română de Triatlon (FRTRI) organizează a XI-a ediție a Campionatul Internațional de Triatlon pe distanță lungă în Oradea. Competiția X-Man Romania 2021 așteaptă și la această ediție toți competitorii din țară și din străinătate, amatori sau profesioniști, care doresc să-și testeze limitele la distanța lungă s

 

3 Donații

MIHAELA ANGHEL

150 RON
Dar din dar, se face RAI!
26 Mar 2021

Dana Stroe

75 RON
Mii de multumiri, Sebastian pentru tot efortul tau!
26 Mar 2021

Dana & Marius Stroe

316 RON
Felicitări celor care se implică pentru a da o șansă la normalitate unor copii!
24 Mar 2021