Colind pentru Iustin şi prietenii lui

 

Ana-Maria Racu Fundatia Copii in Dificultate

100% Complete
2,000 RON
Sumă strânsă
2,000 RON
Target
2
Donații

https://youtu.be/ed6klKYN5gQ

Campania "Colind de Crăciun"  continuă cu forţe proaspete.

Familia Racu vă încântă cu un colind tradiţional, care ne dorim să ajungă în casele şi sufletul dumneavoastră.

Acest colind este donat pentru Iustin şi prietenii lui din căsuţa CID, pentru a putea primii noi pătuţuri în care să viseze frumos şi în siguranţă.

În speranţa că am reuşit să vă aducem zâmbetul pe buze, vă invităm să susţineţi proiectul nostru prin intermediul unei DONAŢII.

DĂRUIND VEI DOBÂNDI!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Fundatiei Copii in Dificultate este de a asigura ingrijire si asistenta copiilor cu boli neurologice grave, celor cu dizabilitati, dar si copiilor cu risc crescut la abandon familial si scolar, proveniti din familii dezavantajate socio-economic. Totodata, fundatia promoveaza principiul egalitatii de sanse si incluziunea sociala a acestor categorii de copii.

Acasă, locul în care fiecare copil poate visa în siguranţă!

În preajma Crăciunului, copiii Band Music School sunt cei care ne reamintesc ce înseamna să dăruieşti prin pasiunea ta. În perioada 10 – 20 decembrie ei vor interpreta la pian şi vocal colinde de Crăciun pe care le vor dona pentru continuarea proiectului de renovare al Centrului Sfânta Margareta – Fundaţia Copii în Dificultate. Cu ajutorul donaţiilor obţinute Fundaţia Copii în

 

2 Donații

Humanitas 86 Bucuresti

1,000 RON
17 Dec 2020

Humanitas 86 Bucuresti

1,000 RON
17 Dec 2020