Maria-Alexandra Gheorghiade - Fundatia Copii in Dificultate

Moș Crăciun Galantom CID pentru tinerele mame

42 RON Donatii stranse
8.4% Complete
500 RON Target
2 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Îmi stă în fire să fac o faptă bună cu orice ocazie, iar proiectul „Alături de tinerele mame aflate în dificultate” m-a sensibilizat încă de la început. Îmi face plăcere să fac parte din această inițiativă alături de coordonatori și voluntari dedicați, empatici, fără de care activitatea nu ar fi prins contur.

Proiectul are scopul de a oferi mamelor minore aflate în impas un sprijin atât moral, cât și financiar prin procurarea de produse esențiale atât lor, cât și micuților. Noi, voluntarii, comunicăm telefonic cu acestea și, ulterior, facem cumpărăturile necesare. De la scutece și lapte praf până la hăinuțe, jucării și produse de igienă, încercăm să le ajutăm pe cât de mult posibil.

Dacă te gândeai să îmi faci un cadou, m-aș bucura mai mult dacă ai dona banii către cauza pe care eu am ales-o. Aceștia se vor duce către pachetele special făcute pentru mămici.

Hai sa fim impreună Moș Crăciun pentru cei care au nevoie de ajutor!

Îți doresc sărbători frumoase, pline de iubire și bucurie!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Copii in Dificultate

Misiunea Fundatiei Copii in Dificultate este de a asigura ingrijire si asistenta copiilor cu boli neurologice grave, celor cu dizabilitati, dar si copiilor cu risc crescut la abandon familial si scolar, proveniti din familii dezavantajate socio-economic. Totodata, fundatia promoveaza principiul egalitatii de sanse si incluziunea sociala a acestor categorii de copii.

CID ALATURI DE TINERELE MAME AFLATE IN DIFICULTATE

Si un minor informat poate creste un copil educat!

Mos Craciun Galantom ~ 2020

2020 a fost un an plin de provocări pentru toată lumea. Anul acesta, am realizat că ce contează cu adevărat de sărbători nu este neapărat ce avem sub brad, ci ce avem în inimă. Așa că te i

2 Donatii

Anonymous

17 RON
01 Jan 2021

Anonymous

25 RON
07 Dec 2020