Ștefania Gavrilă - Fundatia Copii in Dificultate

Cel mai frumos cadou de ziua mea

773 RON Donatii stranse
100% Complete
500 RON Target
4 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

 Anul trecut am ales să fiu voluntar în cadrul proiectului "Copii în dificultate" din dorința de a ajuta aceste suflete inocente și de a le oferi macăr puțin timp din timpul meu. Mulți oameni evită să fie voluntari pentru copii cu dizabilități deoarece consideră această experiență marcantă, plină de tristețe..la fel consideram și eu.

 Însă, dupa anul petrecut la fundația CID, nu pot numi o bucurie mai mare decat cea pe care am simțit-o în momentul în care la prima întâlnire cu îngerașii am fost strigată "mama" și ce am realizat este că ei mi-au dăruit mie mai mult decât poate am dăruit eu. M-au învățat că avem nevoie de foarte puține să fim fericiți și că nu trebuie niciodată sa uităm să privim în jurul nostru și să mulțumim. 


 Anul acesta vă invit să fiți alaturi de copii în dificultate, printr-o donație, oricăt de mică. Împreună putem face diferența!


Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Copii in Dificultate

Misiunea Fundatiei Copii in Dificultate este de a asigura ingrijire si asistenta copiilor cu boli neurologice grave, celor cu dizabilitati, dar si copiilor cu risc crescut la abandon familial si scolar, proveniti din familii dezavantajate socio-economic. Totodata, fundatia promoveaza principiul egalitatii de sanse si incluziunea sociala a acestor categorii de copii.

CID ALATURI DE TINERELE MAME AFLATE IN DIFICULTATE

Si un minor informat poate creste un copil educat!

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

4 Donatii

Ina

150 RON
La multi ani, Stefi!
25 Nov 2020
25 Nov 2020

Claudiu Marian Gavrila

158 RON
25 Nov 2020
Sărbători fericite, copilași!
25 Nov 2020