Cel mai frumos cadou de ziua mea

 

Aurora Jipa Fundatia Copii in Dificultate

100% Complete
625 RON
Sumă strânsă
300 RON
Target
9
Donații

În urmă cu 19 ani paseam timid în lumea asistentei sociale, lume care odată cu trecerea timpului a devenit parte din viața mea,profesia de asistent social transformându-se în vocație.

De mai bine de 16 ani, îmi desfășor activitatea in cadrul Fundației Copii în dificultate, care prin proiectele sale, mi-a oferit șansa de a lucra cu diverse categorii de beneficiari începând cu copii cu autism, copii cu deficiente multiple, copii ce prezentau risc de abandon școlar sau provenind din familii dezavantajate socio-economic, și încheind cu micutii ce suferă de diverse afecțiuni neurologice profunde.

Pe cei din urma i-am întâlnit încă din prima clipă în care am pășit în curtea fundației.

Era vară, iar ei erau în curte pentru a se bucura, fiecare în felul sau, de razele soarelui.

Printre ei se afla o fetiță micuță cu parul negru, pielea măslinie și ochii migdalați, de care m-am apropiat, i-am vorbit, iar ea părea ca ma ascultă.

Din acea clipă, ori de câte ori îmi auzea vocea încerca, prin diverse sunete sa îmi atragă atenția.

Ea nu ma putea vedea, însă îmi recunoștea foarte bine vocea.

Acela a fost momentul în care a apărut, între mine și copiii cu afecțiuni neurologice profunde, acea chimie care durează și durează peste timp.

Am descoperit, treptat, ca pot aduce în viața lor o raza de lumina, ca pot fi unul dintre stalpii/umerii care sa ii sprijine și sa le facă mai senină viata.

Astfel ca, anul acesta, dat fiind ca și contextul socio-medical este cu totul diferit, mi-am propus sa încerc sa aduc un altfel de sprijin pentru îngrijirea lor.

Mi-am propus, sa îmi donez ziua de naștere sa încerc sa aduc un plus și sa sprijin nevoile acestor copii.

Banii care se vor strânge cu ajutorul fiecăruia dintre voi, vor fi utilizați pentru cumpărarea de echipamente de protecție, atât de necesare în aceasta perioada.


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Fundatiei Copii in Dificultate este de a asigura ingrijire si asistenta copiilor cu boli neurologice grave, celor cu dizabilitati, dar si copiilor cu risc crescut la abandon familial si scolar, proveniti din familii dezavantajate socio-economic. Totodata, fundatia promoveaza principiul egalitatii de sanse si incluziunea sociala a acestor categorii de copii.

ÎMPREUNĂ în SĂNĂTATE pentru COPIII din CĂSUŢA CID

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

9 Donații

06 Nov 2020
Hoping you meet your target! Happy birthday!
05 Nov 2020
Hoping you meet your target! Happy birthday!
05 Nov 2020

Alina Cantoneru

50 RON
La muuulti ani!!!!!!!!
03 Nov 2020

Cristina Borza

50 RON
La multi multi ani Au !
03 Nov 2020

Lorena Toropoc

50 RON
La multi ani om frumos, echilibrat si empatic ! Iti doresc sa te bucuri din inima de acest moment important din viata ta ! ♥
03 Nov 2020
03 Nov 2020
02 Nov 2020
02 Nov 2020