DONEZ ZIUA MEA PENTRU CASA CID

 

Ana-Maria Racu Fundatia Copii in Dificultate

30% Complete
300 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
2
Donații

Copiii cu afecţiuni neurologice sunt iubire şi oferă doar iubire celor din jur, am considerat că tot ce pot să fac este ca la rândul meu să le ofer un gest de iubire.

Din prima clipă în care i-am cunoscut, am simţit o dragoste sinceră faţă de ei şi oamenii care îi îngrijesc zi de zi cu multă căldură.

Cel mai potrivit moment în care noi cei din jur ne putem arăta iubirea faţă de ei, este atunci când au cu adevărat nevoie de sprijinul nostru.

Ei nu ştiu să ceară, ştiu doar să ofere. Dar nevoile lor sunt multe. În acest moment ei au nevoie de sprijin în renovarea Centrului Sf. Margareta, care pentru ei este ACASĂ.

De ziua mea vă rog să transformaţi CADOUL pentru mine în IUBIRE pentru EI

DONEAZĂ şi dăruieşte IUBIRE!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Fundatiei Copii in Dificultate este de a asigura ingrijire si asistenta copiilor cu boli neurologice grave, celor cu dizabilitati, dar si copiilor cu risc crescut la abandon familial si scolar, proveniti din familii dezavantajate socio-economic. Totodata, fundatia promoveaza principiul egalitatii de sanse si incluziunea sociala a acestor categorii de copii.

Acasă, locul în care fiecare copil poate visa în siguranţă!

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

2 Donații

Donez cu drag , pentru Racu Iustin Andrei. Multă sănătate!!!
04 Oct 2020
Dumnezeu sa fie alaturi de toți copiii aflati in dificultate...🙏🙏🙏
25 Sep 2020