DAN SPATARU - Fundatia Copii in Dificultate

Daruiesc ziua mea pentru casa CID

560 RON Donatii stranse
56% Complete
1,000 RON Target
9 Donatii

 

Pentru mine, dar si pentru majoritatea oamenilor, miscarea inseamna sanatate, iar sanatatea inseamna o viata mai buna, atat fizic cat si psihic.

Reusind sa te mentii intr-o forma fizica si psihica foarte buna, iti creezi un tabiet placut si o “dependenta” de ceva bun, rezistand altor tentatii si trecand mai usor peste posibile situatii dificile.

Nu conteaza varsta, locul in care esti si situatia materiala, pune-ti niste pantofi sport in picioare, ia un echipament minim si iesi la miscare.

Alte persoane, insa, nu sunt la fel de norocoase ca noi si trebuie ajutate. Acest ajutor, in cazul meu, inseamna sa ii sprijinim cum putem pe copiii cu boli neurologice grave, de la Fundatia Copii in Dificultate unde exista un centru special amenajat si echipat care acorda gazduire, asistenta medicala, ingrijire personalizata, suport emotional, terapie si socializare. Ca si la noi, cei mai putin napastuiti, acesti copii au nevoie de miscare, pentru ca are efecte pozitive. Pentru ei, previne agravarea starii de sanatate, tonifica musculatura, intareste sistemul nervos-central si sustine recuperarea fizica a acestora.

Toamna aceasta, din cauza situatiei mai speciale prin care trecem, nu voi mai participa la competitii organizate, ci voi alerga pe cont propriu, prin parcuri sau pe dealuri, in mijlocul naturii, cu gandul la cauza acestor copii, pe care va invit sa ii sprijinim. Se lucreasa la renovarea centrului si este nevoie de fonduri, nu doar pentru acest proiect.

De asemenea, pe 20 septembrie este ziua mea de nastere, si puteti considera ca imi faceti un mic cadou donand o mica suma pentru copii.

Dureaza doar 2 minute si este foarte simplu sa faceti o donatie cu cardul.

Daca va este mai simplu, un SMS la 8844 cu textul ZILE inseamna donarea a 2 euro pe luna.

Va multumesc!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Copii in Dificultate

Misiunea Fundatiei Copii in Dificultate este de a asigura ingrijire si asistenta copiilor cu boli neurologice grave, celor cu dizabilitati, dar si copiilor cu risc crescut la abandon familial si scolar, proveniti din familii dezavantajate socio-economic. Totodata, fundatia promoveaza principiul egalitatii de sanse si incluziunea sociala a acestor categorii de copii.

Căsuţa cu vise împlinite

Acasă, locul în care fiecare copil poate visa în siguranţă!

Daruieste ziua ta ~ 2020

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți

9 Donatii

Felicitări Dan pentru initiativa si implicare!👏👏
03 Oct 2020
20 Sep 2020
La multi ani bro!
20 Sep 2020
La multi ani, Dan! Succes in initiativa ta!
12 Sep 2020

Anonymous

75 RON
10 Sep 2020
Felicitari & la multi ani!
10 Sep 2020
La multi ani! Superba initiativa!
09 Sep 2020
La Multi Ani Dan !
08 Sep 2020
08 Sep 2020