Luca Manole - Fundatia Copii in Dificultate

Alerg pentru CASA CID

180 RON Donatii stranse
18% Complete
1,000 RON Target
2 Donatii

 

Pentru cei care mă cunosc, eu sunt Luca!

Sunt soţ, tatăl a 3 copii, antreprenor de profesie şi iubitor de mişcare şi viaţă sănătoasă în timpul liber.

În urmă cu un an m-am alăturat lui Sebi în lupta pentru copiii CID.

Împreună am alergat la Raiffeisen Maraton 2019 ca să oferim o şansă în plus de recuperare, copiilor abandonaţi ce suferă de afecţiuni neurologice grave şi sunt îngrijiţi de Fundaţia Copii în Dificultate.

Anul acesta urma ca împrună să alergăm la Semimaratonul Braşov. Dar socoteala de acasă nu se mai potriveşte cu noul mers al lumii.

Cu toate acestea cei 20 de copii din cadrul Centrului Sf. Margareta, continuă să aibă nevoie de sprijinul nostru, al tuturor.

Acum, mai mult ca oricând ei au nevoie de o casă funcţională în care să poată continua să trăiască în siguranţă, împreună, asemeni unei familii.

Astfel alături de Sebi voi parcurge o parte din traseul celor două Transuri.

Mai exact 100 de km de alergare pe traseul Ranaca-Obârșia Lotrului-Ranca-Novaci -Ranca.

După o lungă perioadă de relaxare este o adevărată provocare pentru mine, aşa cum pentru copiii din căsuţa CID este o adevărată provocare să aibă în continuare o CASĂ renovată conform noilor standarde.

Acum ei au nevoie de sprijinul NOSTRU, pentru că fără acest ajutor ei riscă să nu mai aibă acest loc pe care îl numesc ACASĂ!

DONEAZĂ şi tu alături de noi pentru CASA CID!

 

 

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Copii in Dificultate

Misiunea Fundatiei Copii in Dificultate este de a asigura ingrijire si asistenta copiilor cu boli neurologice grave, celor cu dizabilitati, dar si copiilor cu risc crescut la abandon familial si scolar, proveniti din familii dezavantajate socio-economic. Totodata, fundatia promoveaza principiul egalitatii de sanse si incluziunea sociala a acestor categorii de copii.

Căsuţa cu vise împlinite

Acasă, locul în care fiecare copil poate visa în siguranţă!

2 Donatii

Împreuna putem învinge !
07 Jul 2020
:*
06 Jul 2020