Razvan Antoniu - Fundatia Copii in Dificultate

Un altfel ...de ziua mea

150 RON Donatii stranse
15% Complete
1,000 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere unei cauze dragi mie.

Mi-aș dori ca nimic sa nu afecteze o familie pana intr-acolo încât părinții sa nu poata asigura hrana zilnică pentru copii... copii sa nu poata nici macar schita un zambet din cauza durerii sau a chinului provocat de lipsurile zilnice.

In aceasta perioada, cu atat mai mult, simt ca trebuie sa ajut si sa impart...

Cel mai frumos dar pe care mi-l poți face este să fii alături de mine și, în loc să îmi faci un cadou, să donezi banii către acestă cauză.

Doar impreuna putem reusi. Impreuna suntem mai puternici. Impreuna suntem maibuni

Îți mulțumesc că ești alături de mine și, dacă îți place ideea, îți poți dărui și tu ziua de naștere pe ziuata.galantom.ro!


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Copii in Dificultate

Misiunea Fundatiei Copii in Dificultate este de a asigura ingrijire si asistenta copiilor cu boli neurologice grave, celor cu dizabilitati, dar si copiilor cu risc crescut la abandon familial si scolar, proveniti din familii dezavantajate socio-economic. Totodata, fundatia promoveaza principiul egalitatii de sanse si incluziunea sociala a acestor categorii de copii.

Căsuţa cu vise împlinite

Acasă, locul în care fiecare copil poate visa în siguranţă!

3 Donatii

La multi ani! Sa fie cu sanatate, bucurii si multe zambete! :)
25 Jun 2020
25 Jun 2020

Anonymous

50 RON
25 Jun 2020