Oferim cadou un zâmbet pentru copiii vulnerabili!

 

Diana Petroiu Fundatia Copii in Dificultate

100% Complete
1,200 RON
Sumă strânsă
1,200 RON
Target
12
Donații

Bună,

Dacă ai ajuns până aici, îți mulțumesc pentru timpul și încrederea oferite!

Cel mai frumos cadou pe care mi-l poți dărui este acesta: să construim împreună magia Binelui. Cum? Prin susținerea pe care o putem oferi proiectelor Fundației Copii în dificultate.

Câțiva oameni minunați se luptă în fiecare zi pentru ca viitorul acestor copii să continue, oferind sprijinul necesar copiilor cu dizabilități, afecțiuni neurologice sau motorii, precum și celor cu risc crescut de abandon familial sau școlar. Lupta cu un sistem orb și indiferent pare o cauză pierdută, dar există încă oameni care spun NU, oameni care continuă să viseze în pofida piedicilor, eroi care se duc la muncă pentru a oferi o familie și un mediu normal celor care păreau să fie condamnați la uitare, inechitate și suferință.

Pentru ca munca lor să continue și pentru ca Binele să aducă un zâmbet pe chipul celor mici, TU poți să devii piesa de puzzle care îi va ajuta. Copiii au nevoie de medicamente, de mâncare, de educație, de terapie prin joc și iubire, dar și de dragostea necondiționată a câinilor, pentru a reuși să cucerească fiecare proces de învățare.

"În România, suntem primii care am îndrăznit să credem că legătura dintre căţeluşi şi copii poate trece de barielele afecţiunilor neurologice. Am învăţat de la cei mai buni, şi am îndrăznit să sperăm că SE POATE." (FCID)

Copiii și câinii împart un limbaj secret, acel limbaj bazat pe dragoste, vindecare, creativitate, acceptare, și învățare continuă. Privește-i și îți vei aminti ce înseamnă viața.

Dă-le șansa care salvează inimi și provoacă hohote de râs! :) Pentru că întâlnirea dintre ei coincide cu primii pași spre o terapie care dă nu numai rezultate, ci și oferă momente de bucurie.

Schimbarea începe cu NOI, iar anul acesta poți face bine chiar și de departe. Poți șterge barierele, poți dărâma niște ziduri de indiferență și poți redescoperi că între a dărui și a primi nu este nicio diferență.

Hai să facem lumea un loc mai bun, mai prietenos, mai sincer pentru copii. Îți MULȚUMESC și te îmbrățișez pentru că ai acceptat să oferi o șansă Binelui.

Orice gest contează. Orice zâmbet vindecă.

 

Mulțumiri infinite,

Diana

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Fundatiei Copii in Dificultate este de a asigura ingrijire si asistenta copiilor cu boli neurologice grave, celor cu dizabilitati, dar si copiilor cu risc crescut la abandon familial si scolar, proveniti din familii dezavantajate socio-economic. Totodata, fundatia promoveaza principiul egalitatii de sanse si incluziunea sociala a acestor categorii de copii.

RECUPERARE, ACCEPTARE ŞI DRAGOSTE NECONDIŢIONATĂ!

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

 

12 Donații

Anonymous

60 RON
24 May 2020

Tatiana Carp

75 RON
23 May 2020
La mulți ani şi la mai multe fapte bune, Diana! ❤️
22 May 2020

IOANA MOLDOVAN

50 RON
21 May 2020

Alex Pahomi

150 RON
Te pupam mult Diana! Tot binele din lume. Alex & Emma
20 May 2020

Lau

55 RON
Happy birthday Di!
19 May 2020

Anonymous

200 RON
18 May 2020

La multi ani, Di! :*

100 RON
La multi ani, Di! :*
18 May 2020

Anonymous

150 RON
18 May 2020

Anonymous

150 RON
15 Apr 2020
08 Apr 2020

Anonymous

35 RON
08 Apr 2020