Lorena Toropoc - Fundatia Copii in Dificultate

Dar din suflet

480 RON Donatii stranse
96% Complete
500 RON Target
8 Donatii

 

 

Dar din suflet!

 

De mai bine de 2 ani gestionez această platformă galantom pentru micuţii din căsuţa CID.

An de an, lună de lună, mă văd încurajând, felicitând şi fiind absolut fascinată de curajul, dăruirea şi atitudinea proactivă a celor care îşi donează ziua de naştere pentru aceşti copii minunaţi.

Anul acesta, la 35 de ani, a venit şi rândul meu să am CURAJ... SĂ STRIG în gura mare că ADOR această COMUNITATE A GALANTOMILOR şi mai mult decât atât că îi IUBESC pe aceşti COPII care mi-au îmbogăţit nespus de mult viaţa.

Sunt 1000 de motive pentru care orice persoană ar putea să îşi doneze ziua de naştere pentru aceşti copii, pentru că merită, pentru că sunt frumoşi, pentru că se bucură sincer, pentru că ...., pentru că .... PENTRU CĂ AU NEVOIE de cei din jurul lor.

Din interiorul meu strigă cel mai tare gândul că FIECARE ZI ESTE O NOUĂ OPORTUNITATE DE A FACE MAI MULT DECÂT AM REALIZAT ÎN ZIUA ANTERIOARĂ.

Şi astfel devine firesc să suţin proiectul TERAPEUT CU CODIŢĂ PENTRU COPIII CID, proiect demarat anul anterior în parteneriat cu Asociaţia Clubul Câinilor Utilitari şi de la care atât eu cât şi copiii din centru am avut atât de multe lucruri de învăţat şi de câştigat.

Împreună prin intermediul acestui proiect am câştigat prieteni noi, am primit şi am oferit iubire necondiţionată, am învăţat să oferim şi să primim încredere, să comunicăm dincolo de cuvinte, să preţuim fiecare conexiune cu cei din jurul nostru şi să avem curaj să credem în forţa noastră interioară.

Aşa că în acest an am decis sa îmi ofer mai multe daruri pentru suflet:

*CURAJ

*CONTINUAREA UNUI PROIECT CRESCUT CU MULTĂ IUBIRE

şi cel mai important

*O ŞANSĂ ÎN PLUS LA RECUPERARE PENTRU COPIII CE SUFERĂ DE AFECŢIUNI NEUROLOGICE GRAVE.

 

Te rog drag prieten/cunoştinţă, anul acesta înlocuieşte urarea de „La mulţi ani! ” sau darul de ziua mea cu o DONAŢIE pentru aceşti copii!

 

De la galantom la galantom: „FIECARE GEST CONTEAZĂ”!

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Copii in Dificultate

Misiunea Fundatiei Copii in Dificultate este de a asigura ingrijire si asistenta copiilor cu boli neurologice grave, celor cu dizabilitati, dar si copiilor cu risc crescut la abandon familial si scolar, proveniti din familii dezavantajate socio-economic. Totodata, fundatia promoveaza principiul egalitatii de sanse si incluziunea sociala a acestor categorii de copii.

Terapeut cu Codiţă pentru Copii în Dificultate

RECUPERARE, ACCEPTARE ŞI DRAGOSTE NECONDIŢIONATĂ!

8 Donatii

DANIEL CIMPOESU

20 RON
La multi ani colega Lorena !
06 Mar 2020

ROXANA ANDREEA STAVAR

50 RON
La multi ani binecuvantati !
06 Mar 2020
La multi ani!
06 Mar 2020

PAUL KUBASZKY

50 RON
LA MULTI ANI LORENA !
06 Mar 2020

Isfan Florina

30 RON
05 Mar 2020

Anonymous

100 RON
La multi ani!
04 Mar 2020

CRISTINA BORZA

50 RON
La multi ani sanatosi Lorena !!!
03 Mar 2020

Anonymous

30 RON
03 Mar 2020