Sebastian Ghioca si echipa # Team4Dreams la Maratonul Bucuresti

 

Sebastian Laurentiu Ghioca Fundatia Copii in Dificultate

33% Complete
330 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
2
Donații

De ceva timp am decis sa ma implic in evenimente de acest gen si sa sustin cat mai multi copii aflati in nevoie.

Pana in prezent am organizat 3 evenimente pentru copiii aflati in nevoie si imi doream ca si anul acesta sa pot realiza acest lucru.

Proiectul Fundatiei CID mi-a oferit sentimenul de implinire prin faptul ca si in acest an pot sa ajut alti copii a caror situatie m-a impresionat enorm de mult.

Anul acesta lupt pentru cauza copiilor CID, ai caror parinti i-au parasit inca de la nastere si care necesita ingrijire medicala constanta datorita bolii lor.

Ma bucur sa fac parte din echipa #Team4Dreams si impreuna sper sa demonstram ca in societatea romaneasca inca se mai poate regasi empatia fata de semenii nostri.

Sustine #Team4Dreams si copiii CID la Maratonul Bucuresti!

 

 

 

 

 

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Fundatiei Copii in Dificultate este de a asigura ingrijire si asistenta copiilor cu boli neurologice grave, celor cu dizabilitati, dar si copiilor cu risc crescut la abandon familial si scolar, proveniti din familii dezavantajate socio-economic. Totodata, fundatia promoveaza principiul egalitatii de sanse si incluziunea sociala a acestor categorii de copii.

Fiecare secunda de viata a copiilor cu tulburari neurologice profunde depinde de aportul de miscare realizat zilnic.

Raiffeisen Bank Bucharest International Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Este cel mai mare eveniment de alergare din România, aflat la a 11-a ediție, iar anul acesta va fi pe 13-14 Octombrie, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Cursa

 

2 Donații

Anonymous

30 RON
07 Oct 2018

Kulttur

300 RON
Multă bafta!
03 Oct 2018