Teams4Dreams Marian Raducu Semi Maraton

 

MARIAN Raducu Fundatia Copii in Dificultate

10% Complete
100 RON
Sumă strânsă
1,000 RON
Target
1
Donații

Sunt actor. 

Distrez copiii la petrecerile de ziua lor și în 99% din cazuri o fac pentru copii ,,tipici,,.

Este provocator să distrezi un copil care cel mai bine din  întreg corpul își mișcă ochii, doar ochii. Sunt copii care au nevoie de mai mult ajutor din partea noastră și care par a avea un sens extraordinar în lume, acela de a ne aduna, de a face bine împreună.

Haideți să-i ajutăm, împreună. Eu voi alerga pentru acesti copii minunati, cu ochi luminosi si calzi, la Bucharest Half Marathon, iar pe voi va rog sa ma sustineti in acest demers.

Alatura-te #Teams4DReams !


Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Misiunea Fundatiei Copii in Dificultate este de a asigura ingrijire si asistenta copiilor cu boli neurologice grave, celor cu dizabilitati, dar si copiilor cu risc crescut la abandon familial si scolar, proveniti din familii dezavantajate socio-economic. Totodata, fundatia promoveaza principiul egalitatii de sanse si incluziunea sociala a acestor categorii de copii.

Fiecare secunda de viata a copiilor cu tulburari neurologice profunde depinde de aportul de miscare realizat zilnic.

Bucharest Half Marathon este organizat de Asociația Bucharest Running Club în parteneriat cu Federația Română de Atletism și Primaria Municipiului București.  Ediția de anul acesta va fi pe 12-13 Mai 2018, cu startul în Piața Constituției din București.  Probele de concurs sunt: - Semi-Maraton- Cursa individuală - 21.097 km- Cursa scaunelor cu rotile - distanță la alegere: 21.09

 

1 Donații

Anonymous

100 RON
De la mine puțin, de la Dumnezeu mai mult! Să fie de folos! ❤
25 Apr 2018