Terapeut cu Codiţă pentru Copii în Dificultate @ Daruieste ziua ta ~ 2020

Tu ce vei face de ziua ta anul acesta? Poate că nu vei ciocni paharul cu prietenii cei mai buni. Poate că nu veți dansa nici blues, nici rock. Și nici nu vă veți întreba unde să mergeți.

Dar azi, putem fi împreună mai mult ca oricând, chiar dacă #stămacasă. Doar împreună putem schimba tabloul în care trăim cu toții.

Pentru tine, pentru mine, pentru România, #rescriepovestea, Dăruiește-ți ziua!

Ce trebuie să faci?

Intra pe ziuata.galantom.ro și

1. Alege cauza în care crezi

Iți alegi proiectul pe care vrei să îl susții. Poți alege dintre proiectele organizațiilor care sunt deja pe platformă sau ne poți propune o organizatie nouă.

2. Creaza-ți o pagina pentru Dăruiește ziua ta

Iți creezi o pagină de donații în doar câteva minute, completând data nașterii, datele de contact, titlul paginii și suma pe care îți propui să o strângi. Apoi vei avea posibilitatea să îți personalizezi pagina cu poza ta și un text cu motivația personală.

3. Raspândește vestea bună

După ce vei primi aprobarea paginii tale de donații pe e-mail, poți începe să o promovezi online și offline. Încurajeaza-ți prietenii să fie alături de tine și să doneze pentru cauza ta banii pe care i-ar fi dat pe cadouri. Ei vor dona online direct pe pagina ta, rapid și sigur, prin plata securizata, cu cardul.

Perioada optimă de a începe campania de ziua ta este cu 2-3 saptămâni înainte. 

Gasești aici câteva recomandari pentru fundraising.

#ziuatarescriepovestea
#nepasadeacasa

[ Show more ]
Galantomi:

5

Donatii:

42

Suma:

3,235 RON

Pagini fundraising

De ziua mea, altcineva are nevoie de cadou

Nimic nu e mai frumos decât să împarți bucuria cu cei care au nevoie de ajutor. Și anul acesta am hotărât să îmi dăruiesc ziua de naștere u

1,000 RON Target
1,000 RON Suma
11 Donatii
100% Complete

Oferim cadou un zâmbet pentru copiii vulnerabili!

Bună, Dacă ai ajuns până aici, îți mulțumesc pentru timpul și încrederea oferite! Cel mai frumos cadou pe care mi-l poți dărui este acesta:

1,200 RON Target
1,200 RON Suma
12 Donatii
100% Complete

Cel mai frumos cadou de ziua mea

Anul acesta este unul special! Spun asta pentru că, față de alți ani, sunt sigură că acesta ar fi cel mai frumos cadou pe care l-aș putea primi

500 RON Target
555 RON Suma
11 Donatii
100% Complete

Dar din suflet

  Dar din suflet!   De mai bine de 2 ani gestionez această platformă galantom pentru micuţii din căsuţa CID. An de an, lună de lună, mă văd

500 RON Target
480 RON Suma
8 Donatii
96% Complete

Dar din dar se face rai

La 16 ani ai multe provocări şi interese, dar cu toate acestea nu trebuie să uităm de cei mai puţini norocoşi. Când e oare mai potrivit să ne

500 RON Target
0 RON Suma
0 Donatii
0% Complete