Maggie Chitoran - Fundatia Copii in Dificultate

Impreuna pentru copiii CID- DHL Carpathian Marathon

0 RON Donatii stranse
0% Complete
1,500 RON Target
0 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

Acum patru ani am primit cadou o înscriere DHL Carpathian Marathon. Am luat startul din Predeal, și, timp de 21 de km am alergat, m-am uitat la munți, mulți km am mers și ....m-am gândit.  În primul rând la cât de recunoscători ar trebui să fim că putem alerga, că asta înseamnă o libertate pe care un sportiv paralimplic nu o poate avea, dar găsește forța interioară să se folosească de un scaun cu rotile și să implore cerul să poată fi sprijinit de cei ce pot, fizic și financiar.

Anul 2018 îl dedic Fundației CID România- Centrului Sfânta Margareta, cea care găzduiește, în București, pe strada Radu de la Afumați nr.16. 21 de copii părăsiți absolut speciali. Suflete curate prizoniere în corpuri care nu s-au ridicat niciodată din pat sau, în cazuri mai fericite, se ajută de scaune cu rotile. Tratamentul și îngrjirea lor înseamnă bani mulți, care se adună cu mare greutate.

 

Ți-aș mulțumi din suflet dragă cititorule acestor rânduri dacă vei putea participa financiar așa cum câteva zeci de sportivi de performanță și câteva mii de români deja o fac!

 


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

Fundatia Copii in Dificultate

Misiunea Fundatiei Copii in Dificultate este de a asigura ingrijire si asistenta copiilor cu boli neurologice grave, celor cu dizabilitati, dar si copiilor cu risc crescut la abandon familial si scolar, proveniti din familii dezavantajate socio-economic. Totodata, fundatia promoveaza principiul egalitatii de sanse si incluziunea sociala a acestor categorii de copii.

Un pas spre ziua de maine – program de kinetoterapie pentru copii cu boli neurologice grave

Fiecare secunda de viata a copiilor cu tulburari neurologice profunde depinde de aportul de miscare realizat zilnic.

0 Donatii

Nu exista nici o donatie. Fii primul care doneaza!